Vi har haft förmånen att jobba med en rad duktiga byggfirmor och entreprenörer genom åren men även 100-tals trevliga privatpersoner. Sedan starten har vi därför fått måla om en och annan sommarstuga, villa, radhus, lägenhet, kontorsbyggnad, förskola och kommunala fastigheter. Om du är intresserad på hur vi kan hjälpa dig så är du alltid välkommen att kontakta oss för en kostnadfri offert.

Nedan kan du läsa mer om hur vi jobbar med invändig och utvändig målning, samt tapetsering och målning av snickerier.

Invändig Målning - Måleri Väst AB

Invändig målning
När du skall måla invändigt är förarbetet kritiskt. Du vill jobba med jämna och fina väggar för ett perfekt resultat.

Utvändig målning - Måleri Väst AB

Utvändig målning
Innan vi börjar måla utvändigt så tvättar vi fasaden, skrapa bort gammal färg och byter ut eventuella delar som är skadade.

Tapetsering - Måleri Väst AB

Tapetsering
Det finns fantastiskt många tapeter att välja emellena. Vi är experter på tapeter och sätter upp dom snabbt och korrekt.

Fönstermålning - Måleri Väst AB

Snickerier
Att fräscha upp snickerier, så som dörrar, karmar och fönster ger ett lyft till helheten och det är betydligt billigare än att köpa nytt.

Företag

Driver du ett byggföretag, eller någon annan verksamhet med fokus på hantverk i byggsektorn, och vill ha en partner inom måleri för att kunna erbjuda dina kunder totalentreprenad är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är behjälpliga vid alla typer av måleriuppdrag. Nedan följer ett axplock på de jobb vi kan hjälpa er med.

  • Måleri vid renovering, reparation och ombyggnation
  • Måleri vid nyproduktion
  • Brandskyddsmålning
  • Målning av plåtdetaljer
  • Fönsterrenovering

Vill du att vi kontaktar dig?

Oavsett om du bara vill ha lite tips till din kommande renovering eller ifall du vill ha ett prisförslag för att måla om huset så kan du använda vårat kontaktformulär. Någon av våra projektledare kommer att återkomma till dig kort efter att du fyllt i dina uppgifter.